מנה מנצחת בהחלט שמתאימה לימי חג ושישי או שבת. יש בה הכל מהכל והיא מרשימה וטעימה.בסיר רחב – מרססים ספריי שמן זית,
מוסיפים את הבשר ( השתמשתי בשריר וגם בקצת אסאדו שמוסיף מלא טעם)
סוגרים מכל הכיוונים,
מוסיפים את הירקות – השתמשתי בבטטה, גזר, בצל סגול,
מוסיפים שזיפים מיובשים חתוכים, וחומוס (אני השתמשתי בשל סנפרוסט אם אתן משתמשות ביבש אז להשרות במים כל הלילה)
נעבור לתבלינים- מלח, שום גבישי, סילאן, פפריקה מתוקה ומעט פלפל שחור
להוסיף לסיר ולערבב היטב,להוסיף 2-3 כוסות מים,
לבשל עוד כ20 דק על הגז
להעביר לתנור מכוסה במכסה של הטאג׳ין לעוד כשעתיים וחצי עד שהמים מצטמצמים והבשר מתרכך.
בתאבון