טאג׳ין בשר, חומוס וירקות שורש

מנה מנצחת בהחלט שמתאימה לימי חג ושישי או שבת. יש בה הכל מהכל והיא מרשימה וטעימה.בסיר רחב – מרססים ספריי שמן זית,
מוסיפים את הבשר ( השתמשתי בשריר וגם בקצת אסאדו שמוסיף מלא טעם)
סוגרים מכל הכיוונים,
מוסיפים את הירקות – השתמשתי בבטטה, גזר, בצל סגול,
מוסיפים שזיפים מיובשים חתוכים, וחומוס (אני השתמשתי בשל סנפרוסט אם אתן משתמשות ביבש אז להשרות במים כל הלילה)
נעבור לתבלינים- מלח, שום גבישי, סילאן, פפריקה מתוקה ומעט פלפל שחור
להוסיף לסיר ולערבב היטב,להוסיף 2-3 כוסות מים,
לבשל עוד כ20 דק על הגז
להעביר לתנור מכוסה במכסה של הטאג׳ין לעוד כשעתיים וחצי עד שהמים מצטמצמים והבשר מתרכך.

בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart