סמבוסק מטורטיה מלאה

איך אני אוהבת סמבוסק, אם אפשר בלי כל השומן רווי אז מה טוב, ואם אני יכולה להכין אותו לבד בבית – אז בכלל!!!

אני משתמשת בטורטיות מקמח מלא, אם הן לא רכות מספיק לקיפול אז אפשר לחמם אותן מעט במחבת.

לרוטב – משתמשת בעגבניות מרוסקות של מוטי, אפשר לתבל אותן במעט שום גבישי מלח ופלפל אם צריך (ויש גם לקנות את הרסק מוכן של מוטי ללא תוספת סוכר בסופר).

פורסים טורטיה אחת ומניחים במרכז שלה כפית מהרוטב, מעל חופן מוצרלה מגורדת. ומקפלים לצורת משולש.

מניחים על נייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים מעט שומשום.

אופים כ-20-25 דקות על חום של 180 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart