לרולדה –
3 ביצים,
3 כפות שוקו סוויטנגו(אפשר להשתמש בקקאו רגיל ולהוסיף 2 כפות סוכר)
5 כפות קמח כוסמין מלא,
1/2 כפית אבקת אפייה,
1/4 כוס חלב (אני השתמשתי בסויה אפשר בכל סוג אחר),
לערבב היטב במיקסר שלא יהיו גושים ולאפות על 180 מעלות למשך 20-25 דקות עד שהבלילה מתקשה.
חשוב לשים בתבנית על נייר אפייה / תבנית נייר שמתאימה לתנור ככה העוגה תישלף במהירות בעודה חמה,
להוציא מהתנור – על מגבת מעט לחה ולגלגל לצורת רולדה (עם המגבת- אני מראה בסרטון איך בדיוק) ,
להשאיר ככה למשך שעה להצטננות מלאה,
לקרם וניל – 1/2 מיכל שמנת מתוקה(מי שמכפילה כמויות שתשתמש בכל המיכל) ,
1/4 כוס חלב (שוב לא משנה איזה)
ו2 כפות פודינג וניל סוויטנגו (אפשר כמובן גם פודינג רגיל ולקחת בחשבון שמשפיע על הערכים של העוגה),
להקציף לקצף יציב,
לפתוח את הרולדה – לשים חצי מכמות הקצפת בתוכה ולגלגל בזהירות שוב לרולדה (הפעם בלי המגבת כן?😂)
להניח בתור תבנית ולמרוח על הרולדה הסגורה את שאר הקצפת,
אני אוהבת לקשט ב2-3 קוביות שוקולד מריר, אפשר כמובן בעונה גם תותים כל אחת ומה שאוהבת ☺️😋
להכניס למקרר לשעתיים לפחות,
לחתוך את העוגה ל10-12 פרוסות שוות גודל, כל פרוסה כ113 קלוריות 💪🏻