בראוניז שוקולד קוקוס

בראוניז קוקוס כשר לפסח
שמתאים בתכלס לביניים של כל השנה !
לחמם תנור ל180 מעלות
לערבב בקערה – 100 גרם שוקולד מריר 65 מוצקי קקאו ומעלה
עם 2 כפות שמן קוקוס לחמם במיקרו כדקה ולערבב עד המסה.
להוסיף 3 ביצים בזו אחר זו עד שנעלמות בבלילה
להוסיף 1/2 כוס סוכר סויטנגו
קורט מלח
3/4 כוס קמח שקדים לערבב היטב ולשטח בתבנית שמתאימה על מעט ספריי שמן לאפות כ-20 דק
להוציא ולצנן.
לערבב שוב בקערה -1 כוס קוקוס טחוןכף שמן קוקוס (להמיס במיקרו אם לא נוזל)
2 חלבונים (הלבן של הביצה)
1/4 כוס חלב
2 כפות סוכר סווטינגו להעביר על שכבת הבראוניז
ולהחזיר לתנור לעוד 10 דק רק עד שהקוקוס נהיה צהוב
אחרי האפייה לצנן לגמרי לטמפ החדר.
להכניס לקערה חצי מיכל שמנת מתוקה + 100 גרם שוקולד מריר לערבב עד להמסה במיקרוגל
ולשפוך מעל הקוקוס.
לשים במקרר כשעתיים.
לחתוך לריבועים ( אני חתכתי ויצאו כ15 ריבועים)

ריבוע אחד = עם הקפה בביניים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart