עוגת גבינה אפויה עם אוכמניות

עוגת גבינה שאי אפשר לטעות בה – והכל קורה בקערה אחת! מושלם 🙂

לערבב בקערה לפי הסדר הבא
4 ביצים
500 גרם גבינה לבנה 5%
1 שמנת חמוצה או שמנת 10%
2 כפות קמח תפוחי אדמה (או קורנפלור או קמח אורז)
חצי כוס סוכר סוויטנגו
2 כפיות סוכר וניל סוויטנגו (אפשר במקום כפית תמצית וניל)
כוס אוכמניות – טריות, פשוט לפוצץ אותן פנימה לתוך הבלילה

לשמן תבנית עם מעט ספריי שמן
למזוג את הבלילה
לאפות בחום בינוני של 180 מעלות כ- 45 דקות

להוציא ולקרר כשעתיים לפי ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart