שבלול דפי אורז במילוי תרד

עם דפי אורז אי אפשר להתבלבל, רק צריך להתרגל ולהתנסות.

לטגן במעט שמן זית חבילת עלי תרד טריים
(זה ממש לוקח כמה דקות והם מצטמקים ל1/3 מהגודל שלהם)
להעביר לקערה
ולהוסיף גבינת טוב טעם 3% (אפשר בולגרית, אפשר גבינה לבנה,אפשר לגרד צפתית, רק בכל מקרה תשתדלו לבחור גבינה מסוג 1)
תיבלתי במלח ופלפל שחור
הוספתי שום גבישי בשביל הטעם – לא חובה.
להרטיב דף אורז במים מתחת לברז, להניח במכרז שלו מהמלית לגלגל לנחש ולהניח בתבנית גדולה בצורת שבלול
כך לחזור עם כמה דפים עד שתיגמר המלית,
למרוח בביצה
ולפזר שומשום
לאפות בחום של 180 מעלות בערך 25-30 דקות עד שמשחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart