עוגת תפוחים הפוכה ללא סוכר וללא גלוטן

עוגה חגיגית ומרשימה במיוחד שמכינים בקלי קלות!

במחבת קטנה לשים חצי כוס סוכר חום סוויטנגו

עם 2 כפות דבש

לערבב בעדינות עד שמתקבל קרמל – זהירות שלא יישרף.

בינתיים לחתוך 2 תפוחי עץ לפרוסות

ולסדר על נייר אפייה בתבנית עגולה קוטר 24-26 ס״מ

לשפוך את הקרמל מעל התפוחים.

בקערה לערבב 3 ביצים

1 יוגורט פרו 1.5% טבעי ולא ממותק

1 כף פודינג וניל סוויטנגו / סוכר וניל סוויטנגו

1 כוס קמח שיבולת שועל (אני השתמשתי בללא גלוטן של קוואקר)

1 כפית אבקת אפייה

2 כפות שמן קוקוס – אם הוא לא נוזלי אז לחמם במיקרוגל

לשפוך מעל התפוחים.

להכניס לתנור למשך 40-45 דקות עד שמשחים

חום של 180 מעלות

לצנן את העוגה לחלוטין

ולהפוך על צלחת בעדינות.

לחלק ל15-17 פרוסות

כל פרוסה כ90 קלוריות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart