עוגה חגיגית ומרשימה במיוחד שמכינים בקלי קלות!
במחבת קטנה לשים חצי כוס סוכר חום סוויטנגו
עם 2 כפות דבש
לערבב בעדינות עד שמתקבל קרמל – זהירות שלא יישרף.
בינתיים לחתוך 2 תפוחי עץ לפרוסות
ולסדר על נייר אפייה בתבנית עגולה קוטר 24-26 ס״מ
לשפוך את הקרמל מעל התפוחים.
בקערה לערבב 3 ביצים
1 יוגורט פרו 1.5% טבעי ולא ממותק
1 כף פודינג וניל סוויטנגו / סוכר וניל סוויטנגו
1 כוס קמח שיבולת שועל (אני השתמשתי בללא גלוטן של קוואקר)
1 כפית אבקת אפייה
2 כפות שמן קוקוס – אם הוא לא נוזלי אז לחמם במיקרוגל
לשפוך מעל התפוחים.
להכניס לתנור למשך 40-45 דקות עד שמשחים
חום של 180 מעלות
לצנן את העוגה לחלוטין
ולהפוך על צלחת בעדינות.
לחלק ל15-17 פרוסות
כל פרוסה כ90 קלוריות