עוגת תפוחים חגיגית ללא סוכר

עוגת מדהימה וטעימה חגיגית מאד לחג! אפשרות לטבעונית, העוגה ללא סוכר וללא ביצים ואפשר להכין אותה גם פרווה

2 תפוחי עץ שאתן אוהבות – אני השתמשתי בירוקים גרין סמית
2 כוסות קמח כוסמין מלא
כפית אבקת אפייה
1/2 כוס סוכר סוויטנגו

1/2 כפית קינמון 
קורט מלח
3/4 כוס חלב, אפשר רגיל / צמחי אני השתמשתי בסויה ללא סוכר
1/3 כוס מים פושרים
1/3 כוס שמן

מערבבים את כל היבשים

ואז מוסיפים את הרטובים

מרססים ספריי שמן בתבנית עגולה

ומעבירים את הבלילה,

חותכים את התפוחים לרבעים ואז לפרוסות ומסדרים בצורת פרח מלמעלה

אופים כ-45 דקות עד שהעוגה תופחת וקיסם יוצא יבש

מצננים

אני אוהבת לזלף מעל 2-3 כפות מייפל טבעי- לא חובה

ומעל שקדים – לא חובה

ומעל אבקת סוכר סוויטנגו מוסיף המון!!!

מי שלא מוסיפה את הטופים מלמעלה רצוי לשים 3/4 כוס סוכר סוויטנגו אחרת העוגה לא מספיק מתוקה אבל זה לטעמי – כל אחת והטעם שלה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart