עלי גפן

כשבא לכן להשקיע וגם לעשות תרפיה וריפוי בעיסוק. שמעו לי – תכינו עלי גפן.

להכין אורז לפי הוראות יצרן – אני יודעת שאומרים להשתמש באורז עגול, אבל אני השתמשתי באורז יסמין וזה יוצא אש.
לטחון במעבד מזון כוס אורז עם צרור נענע, בצל יבש (לא צריך לטגן) ועגבניה, לתבל במלח, פלפל.
מי שרוכשת עלי גפן משימורים / וואקום – פשוט צריכה להניח אותם בקערה עם מים כי העלים מאד מלוחים.
להניח את העלה עם העורקים כלפי מעלה ולהניח מעט מהמילוי. לקפל בצדדים ולגלגל לצורת נחש.
בסיר רחב – לרסס מעט ספריי שמן, להניח פרוסות עגבניה, פרוסות לימון ופרוסות בצל.
על השכבה הזו – להניח שכבה של עלי גפן כמה שיותר צפוף.
אחרי שכל העלים מסודרים בסיר, להוסיף מים עד כיסוי.
להניח צלחת ברוחב הסיר – על עלי הגפן – כדי שלא ייברחו / יצופו בזמן הבישול. ולבשל כ-40 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart