נתנו לי משימה – להכין מוס שוקולד טעים ואם אפשר גם כמה שפחות סוכר.
מיד הוצאתי את פודינג שוקולד של סויטנגו – וזה מה שיצא.
מקציפים במיקסר 2 מיכלי שמנת מתוקה ו3 כפות פודינג שוקולד סויטנגו
אחרי הקצפה של 4-5 דקות רצופות ייתקבל מרקם מוס משחתי.
להעביר באמצעות כ, לכוסות קינוח
רעיונות לתוספות – אני שמתי 5-6 ביסקוויטים שריסקתי ביד, פטל, ומספר שוקולד צ׳יפס.
אפשר את הפטל להחליף באוכמניות, אפשר להמיס שוקולד מריר ולזלף מלמעלה.