פשטידת מנגולד כוסמין

פשטידה טעימה שיכולה לשמש גם תוספת לארוחת צהריים או לצמחוניות שבינינו – כשמתחשק משהו קל וטעים.

לטגן במעט ספריי שמן מנגולד /תרד חתוך ששטפתן היטב, להקפיץ עד ריכוך, לתבל במלח ובשום גבישי.

בינתיים בקערה לערבב 3 ביצים, להוסיף את המנגולד, להוסיף 1/2 כוס קמח כוסמין מלא, 1/2 כפית אבקת אפייה.

להוסיף את המנגולד ולערבב היטב.

לשמן תבנית במעט ספריי שמן ולהעביר את הבלילה.

לאפות כ-40 דקות עד שמשחים בחום של 180 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart