שניצל עדשים פשוט וטעים

שניצל עדשים קל וטעים שאפשר להכין ממש בזריזות ובקלילות.

אני משתמשת בעדשים ירוקות מושרות ומבושלות של שטראוס (זה מגיע בשקית וואקום סגורה וצירפתי תמונה).

מרוקנת את תכולת השקית לקערה, מוסיפה ביצה, 3-4 כפות קמח עדשים (למי שאין אפשר כל קמח אחר), 1/4 כפית מלח – לא להתפרע כי העדשים בוואקום כבר ממולחות מעט.

מניחה בקערה קטנה פירורי לחם, לוקחת קצת מהעיסה ומצפה בפירורי לחם.

מעבירה לתבנית על נייר אפייה וכך חוזרת עם כל העיסה.

מרססת ספריי שמן מעל השניצלים ואופה מכל צד כ-20 דקות עד שמשחים ומתקשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart