בראוניז שוקולד ללא גלוטן וסוכר – לאוהבות מתוקים 🙂
לערבב בקערה 100 גרם חבילת שוקולד מריר (אם אפשר 70% מוצקי קקאו ומעלה)
להוסיף 2 כפות שמן קוקוסולחמם במיקרוגל כדקה
לערבב עד המסה .
בקערה נפרדת גדולה יותר לערבב 2 ביצים
כוס וחצי קמח שקדים
1/2 כוס סוכר סוויטנגוו
3/4 כוס חלב – השתמשתי בצמחי על בסיס סויה אפשר איזה שתרצו
להעביר את תערובת השוקולד המומסת לקערה הגדולה ולערבב היטב
לשפוך לתבנית משומנת עם מעט ספריי שמן/ מרופדת בנייר אפייה
ולאפות כ-20-25 דקות
לצנן את העוגה קצת בחוץ על השיש
להמיס 100 גרם שוקולד מריר עם 1/2 מיכל שמנת מתוקה ולשפוך מעל העוגה
לקרר במקרר כשעה לפחות
לחתוך לריבועיםו לאכול –
לי מהכמות הזו יצאו בערך 30 ריבועים.
ריבוע אחד עם הביניים = מנת פחמימה