בראוניז שוקולד ללא גלוטן וסוכר

בראוניז שוקולד ללא גלוטן וסוכר – לאוהבות מתוקים 🙂

לערבב בקערה 100 גרם חבילת שוקולד מריר (אם אפשר 70% מוצקי קקאו ומעלה)

להוסיף 2 כפות שמן קוקוסולחמם במיקרוגל כדקה
לערבב עד המסה .

בקערה נפרדת גדולה יותר לערבב 2 ביצים
כוס וחצי קמח שקדים
1/2 כוס סוכר סוויטנגוו
3/4 כוס חלב – השתמשתי בצמחי על בסיס סויה אפשר איזה שתרצו
להעביר את תערובת השוקולד המומסת לקערה הגדולה ולערבב היטב

לשפוך לתבנית משומנת עם מעט ספריי שמן/ מרופדת בנייר אפייה
ולאפות כ-20-25 דקות
לצנן את העוגה קצת בחוץ על השיש

להמיס 100 גרם שוקולד מריר עם 1/2 מיכל שמנת מתוקה ולשפוך מעל העוגה

לקרר במקרר כשעה לפחות

לחתוך לריבועיםו לאכול –
לי מהכמות הזו יצאו בערך 30 ריבועים.

ריבוע אחד עם הביניים = מנת פחמימה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart