קיש מקמח שיבולת שועל, הבצק פשוט פשוט ולא צריך יותר מדי להתעסק איתו כדי שיצליח, כי הוא פשוט עובד.
לערבב בקערה – 3 ביצים, כוס קמח שיבולת שועל ומעט מלח. לשטח בתבנית קיש – מרוססת בספריי שמן או מרופדת בנייר אפייה. ולאפות כ-15 דקות עד השחמה.
בינתיים לטגן בצל במחבת בספריי שמן. להוסיף מנגולד קצוץ ולהקפיץ עד ריכוך.
אחרי שמתרכך להעביר לקערה ולערבב עם מיכל קוטג 5% , שום גבישי, מלח ופלפל שחור, חופן מוצרלה מגורדת – אני אוהבת לשים בבלילה עצמה ולא מעל הפשטידה.
להעביר את הבלילה מעל הבצק – ולהחזיר לתנור לעוד כ-25-30 דקות על 180 מעלות עד שמשחים.
להוציא מהתנור ולצנן מעט.
בתאבון 🙂