מג׳דרה בורגול עדשים

מגד׳רה בורגול ועדשים זו מנה מזינה ומשביעה! ואם מכינים אותה נכון – אפשר לחסוך גם לא מעט קלוריות מתוספת רגילה.

יש להשערות כוס עדשים ירוקות וכוס בורגול עבה כ3 שעות מראש במים חמים עד כיסוי.
את המים של העדשים לשפוך ואת המים של הבורגול לא לשפוך נשתמש לתבשיל.


חותכים 3 בצלים לרצועות דקות ומטגנים בסיר רחב במעט תרסיס שמן מוסיפים 2 כפות סוויטנגו ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים תבלינים: בהרט, כמון, כורכום, פפריקה ומלח. מטגנים במשך דקה.


– מוסיפים כוס בורגול(עם המים שנשארו), את העדשים ומערבבים היטב.
סוגרים עם מכסה, מעבירים לאש הכי נמוכה שיש לכן, ומבשלים במשך כ-10דקות.

פותחים את המכסה ובודקים אם העדשים נגיסות (ולא רכות מדי כמו עיסה) אם כן, אז אפשר לסגור את האש ולהשאיר סגור עם המכסה.

מזכירה לכן שאם אתן אוכלות רק את התוספות הזו -אז 4 כפות הן מנת פחמימה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart