בורקס בשר מדפי פילו

כשבא לנו בורקס בשר – אפשר למצוא אחלה פתרון! דפי הפילו המצוננים תמיד אצלי במקרר, לא צריך להפשיר או לחשב מראש. פשוט לוקחים ומכינים.

לטגן בצל במעט ספריי שמן ולהוסיף את הבשר (חצי ק״ג בשר טחון, אפשר להשתמש גם בעוף יוצא טעים לא פחות), להוסיף תבלינים – מלח, פלפל, ראס אל חנות מי שאוהבת, כמון ומעט שום גבישי, להוסיף כף קורנפלור (עוזר למילוי לא לצאת החוצה, מי שאין אפשר קמח תפוחי אדמה, קמח אורז,טפיוקה), אני אוהבת להוסיף סילאן לבלילה למעט מתיקות.
לבשל במחבת עד שהנוזלים מהבשר מצטמצמים ולצנן על השיש מעט.

לקחת דף פילו לאורך לרסס מעט ספריי שמן.

להניח בתחילת הדף מעט מהמלית , לקפל בצדדים קצת שלא ייברח המילוי ולגלגל ל״רולדה״.

את הרולדה חותכים ל4 חתיכות ומניחים בתבנית על נייר אפייה.

מורחים ביצה ומעט שומשום ואופים בתנור כ- 10-15 דקות עד השחמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart