כרוב ממולא מלא בזכרונות

זה כרוב שאני מכינה כשאני חושבת על סבתא שלי ז״ל, כל כך היינו אוהבים את המנה הזו כשהיא היתה מבשלת אבל אף אחד לא באמת הצליח להתקרב לדיוק בטעמים שלה. זו מנה של זכרונות.

את הכרוב למילוי לחמם במיקרוגל בין 7-10 דקות.

לחתוך מסביב לשורש הכרוב וכך העלים נפרדים בזה אחר זה.

בסיר סוטאז׳ רחב לשים מעט ספריי שמן, להוסיף פפריקה מתוקה, מלח פלפל ושום גבישי, להוסיף עגבניות מרוסקות ורסק עגבניות ומעט סילאן. להוסיף 2 כוסות מים רותחים.

בקערה- לערבב 1/2 ק״ג בשר בקר טחון וכוס אורז, פפריקה מתוקה, שום גבישי ומלח. לערבב היטב.

להניח את עלה הכרוב על משטח העבודה, כשהוא מונח נכון תראו שיש לו כמו כיס בתחתית ואפשר למלא שם את המילוי, לסגור מהצדדים ולגלגל הכי הדוק שאפשר.

כשהרוטב רותח – להכניס את הכרובים המגולגלים בזה אחרי זה ולסדר אותם כמה שיותר צפוף וצמוד.

אם צריך להוסיף מים עד כיסוי. אני אוהבת את שאריות הכרוב שנשארו מחוץ לסיר – לחתוך ולשים מעל הכל.

לבשל כ-45 דקות על אש בינונית.

לקבלת קראסט טעים. אפשר לשמים 2 כפות סוויטנגו מעל הכל ולהכניס לתנור ל-10-15 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart