פשטידה קלה וטעימה מלאה בכל טוב ובתכלס – עם מה שיש במקרר 🙂 הילדים מאד אוהבים אותה!
לערבב בקערה – מיכל קוטג 5% , מיכל שמנת לבישול 10% (הירוקה של תנובה),רבע קוביית בולגרית 5%, גרעיני תירס שימורים, אפונה וגזר שימורים, חצי כוס קמח שיבולת שועל, 2 ביצים, מלח, כפית אבקת אפייה.
לערבב היטב הכל עד לאיחוד
לחמם תנור על 180 מעלות, להעביר את הבלילה לתבנית (אפשר גם בשקעים), לפזר מלמעלה גבנ״צ מגורדת 9% ולאפות כ-40 דקות עד הזהבה.
לצנן כחצי שעה בחוץ ואז לחתוך לפרוסות.