לביבות טונה מלאות חלבון

איך אני אוהבת להכין את המנה הזו עם סלט ירקות טעים! לביבות טונה מפוצצות חלבון שלא תוכלו להפסיק לאכול.

לסנו 2 פחיות טונה שימורים במים.

לבשל 2 תפוחי אדמה במים רותחים עד ריכוך.

לטגן בצל קצוץ במעט ספריי שמן.

להעביר למג׳ימיקס ולהוסיף את הטונה, תפוחי האדמה המבושלים, צרור פטרזויליה, ביצה אחת, מלח, פלפל שחור , שום גבישי.

לטחון הכל ולהעביר לתבנית על נייר אפייה. לרסס מעל ספריי שמן ולאפות כ-25 דקות עד השחמה, להפוך ולאפות עוד 10 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart