איך אני אוהבת להכין את המנה הזו עם סלט ירקות טעים! לביבות טונה מפוצצות חלבון שלא תוכלו להפסיק לאכול.
לסנו 2 פחיות טונה שימורים במים.
לבשל 2 תפוחי אדמה במים רותחים עד ריכוך.
לטגן בצל קצוץ במעט ספריי שמן.
להעביר למג׳ימיקס ולהוסיף את הטונה, תפוחי האדמה המבושלים, צרור פטרזויליה, ביצה אחת, מלח, פלפל שחור , שום גבישי.
לטחון הכל ולהעביר לתבנית על נייר אפייה. לרסס מעל ספריי שמן ולאפות כ-25 דקות עד השחמה, להפוך ולאפות עוד 10 דקות.