סלמון צלוי בגריל

דגים בכלל וסלמון בפרט – זו אחלה בחירה לארוחת צהריים. פעם בשבוע ממליצה על מנה שמשלבת דג, עשיר בחלבון, משביע וטעים.

בקערה להניח את נתחי הסלמון, להוסיף סויה, סילאן ומעט שום גבישי ולהשרות בערך 20 דקות.
לרסס מחבת פסים, או למי שיש גריל חשמלי – להניח את הנתחים ולצלות עד שיקבלו מרקם עשוי כמו שאתן אוהבות.
אני אוהבת לאכול את המנה עם שעועית ירוקה – פשוט מלח גס ולשים ביחד עם הסלמון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart