שוקי עוף ברוטב צהוב עם שעועית ופטריות

איך אני אוהבת עוף! בכל דרך – מבושל, על האש, בגריל..
הכל הולך אצלי כשמדובר בעוף! אז זה מתכון שמכינים בצ׳יק וכל המשפחה יכולה להנות ממנו.

בסיר רחב – לרסס מעט ספריי שמן ולהוסיף את שוקי העוף (מי שלא אוהבת את העור יכולה להסיר אותו כמובן, אני חושבת שהוא מוסיף טעם לבישול ולכן מורידה אותו לפני שאני אוכלת). לצרוב את העופות מעט ולהוציא לצלחת.

לטגן בצל בספריי שמן באותו הסיר, כשהבצל מזהיב – להוסיף את השוקיים בחזרה.

להוסיף שעועית ירוקה וחבילת פטריות שמפיניון – אני משתמשת במה שיש – שימורים או טרי.

לערבב היטב ולהוסיף תבלינים – מלח, פלפל, שום גבישי, כורכום ומעט פפריקה מתוקה.
להוסיף 2-3 כוסות מים שייכסו את השוקיים, לסגור את הסיר ולהרתיח, אחרי שהכל רותח ומבעבע – להנמיך לאש בינונית ולבשל כ-45 דקות עד שהעוף מתרכך.

אפשר לאכול 2-3 שוקיים בצהריים עם 1/2 כוס אורז, או 1/2 כוס קינואה, או כל מנת פחמימה אחרת שאתן אוהבות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart