קציצות בקר ברוטב אדום

קציצות מושלמות וטעימות, עם ירק ורוטב עגבניות, שגם ילדים מטורפים עליהן! בשר אדום מוגבל עד פעמיים בשבוע, וזו אחלה בחירה לימים אלו.

לטחון במג׳ימיקס – חצי ק״ג בשר בקר אדום, להוסיף צרור פטרוזיליה (מי שפחות מתחברת לטעם אפשר לוותר), בצל יבש חתוך לקוביות וקישוא חתוך לפרוסות, ביצה אחת, מעט מלח, פלפל, שום גבישי ופפריקה מתוקה.

בסיר סוטאז׳ רחב לשמן מעט עם ספריי שמן ולהוסיף תבלינים – פפריקה, מלח, שום גבישי, כמון למי שמתחברת לטעם ומעט סילאן, להוסיף רסק עגבניות 100% עגבניות ללא תוספת סוכר, ועגבניות מרוסקות – אני אוהבת של מוטי ו-2 כוסות מים.

לערבב היטב ולהביא לרתיחה. כשהרוטב רותח ליצור קציצות בידיים מעט רטובות ולסדר בסיר. קחו בחשבון שהקציצות מתכווצות קצת בבישול לכן תעשו גודל מתאים.

לבשל כ-40 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart