לביבות בטטה ומוצרלה

מתכון פשוט וטעים לארוחת ערב! משמש מנת ביניים + חלבון – אז תאכלי אותו לצד סלט ירקות ואת מסודרת

לחמם במיקרוגל 2 בטטות בינוניות למשך כ10 דקות. אני מחממת 5 דקות ואז חותכת באמצע כל בטטה ומכניסה לעוד 5 דקות.
להוציא את כל ליבת הבטטה לקערה, לטגן בצל במעט ספרי שמן ולהוסיף לקערה, להוסיף פטרוזיליה קצוצה, 2 ביצים, כפית מלח, 4 כפות קמח שיבולת שועל (או כוסמין מלא) ,1/2 כפית אבקת אפייה וחופן מוצרלה מגורדת.
לרפד תבנית בנייר אפייה ולשמן במעט ספריי שמן, בעזרת כף ליצור לביבות ולאפות כ-20 דקות מכל צד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart