בסיס בולונז בקר שגם ילדים אוהבים

בולונז זה רק נשמע מושחת. אבל האמת שעד פעמיים בשבוע אנחנו זורמות על בשר אדום ולכן – פסטה מקמח מלא או מקטניות עם בולונז תזרום לי לגמרי בארוחת צהריים. ואם הילדים יכולים להנות מהמנה על הדרך – אז מה רע לי?

לטגן במחבת רחבה במעט ספריי שמן – בצל בינוני קצוץ. להוסיף חצי ק״ג בשר בקר ולטגן על אש גבוהה, עד שהבשר כבר לא אדום, אלא ורדרד אפרפר..

להנמיך את האש ולהוסיף רסק עגבניות 100% ללא תוספת סוכר, להוסיף עגבניות מרוסקות – אני משתמשת בשל מוטי. ולערבב.

להוסיף תבלינים – מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, שום גבישי וסילאן. ולערבב היטב.

להוסיף חצי כוס מים ולסגור עם מכסה לבשל כ-20 דקות.

כשהבשר מתרכך והרוטב מסמיך – אפשר לסגור את האש.

אני מבשלת פסטה מקמח מלא לפי הוראות יצרן (יש גם פסטות מקטניות שלא פחות טעימות) ומערבבת עם הבלונז, כמה פסטה? כ4 כפות לאחר בישול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Shopping Cart