כשבא לי להכין פשטידה – זו תמיד הבחירה הראשונה שלי. פשטידה קלילה טעימה ומשביעה.
לטגן במעט ספריי שמן בצל חתוך לרצועות, להוסיף את הפטריות ותבלינים -מעט מלח, פלפל ושום גבישי ולטגן עד ריכוך של הירק והשחמה של הבצל.
להעביר לקערה ולערבב עם 2 ביצים, 1 מיכל קוטג 5% ורבע חבילת בולגרית 5%, להוסיף 4 כפות קמח שיבולת שועל ולערבב היטב.
להוסיף כפית אבקת אפייה ולערבב עד הטמעה.
להעביר את הבלילה לתבנית משומנת במעט ספריי שמן ולפזר מעל חופן מוצרלה מגורדת (לא חובה).
לאפות כ-40 דקות בחום של 180 מעלות עד הזהבה.
1/3 פשטידה – עם סלט לארוחת ערב!!